۲۲ گروه به جشنواره ملی لالاییخوانی در تربت حیدریه دعوت شدهاند

رییس سازمان بسیج هنرمندان خراسان رضوی گفت: ۲۲ گروه هنری از سراسر کشور برای رقابت و اجرا به دومین جشنواره ملی لالاییخوانی زنده در تربت حیدریه دعوت شدهاند.
به گزارش تربنا، محمدهادی خالقی روز پنجشنبه در آیین رونمایی از پوستر دومین جشنواره ملی لالاییخوانی که با محوریت مردم مظلوم غزه در تربت حیدریه برگزار میشود افزود: افزونبر ۲۵۰ انجمن شعر در این جشنواره حضور مییابند که با کمک گونههای دیگر هنری از جمله انیمیشن و ادبیات داستانی، نقش هنر را در تبیین مفاهیم مهم اجتماعی نشان میدهند.
وی با اشاره به این که بیش از ۲۱۰ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است ادامه داد: هنرمندان از استانهای مختلف از جمله آذربایجان غربی و شرقی، ایلام، بوشهر، خوزستان، کردستان، کرمان، گیلان، مازندران، هرمزگان و دیگر مناطق کشور هستند.
رییس سازمان بسیج هنرمندان خراسان رضوی گفت: این جشنواره با رویکردی ویژه به موضوع فلسطین و غزه برگزار میشود و تولیدهای هنری و رسانهای ارزشمندی در این زمینه ارائه خواهد شد که از طریق صدا و سیما منتشر میشود.
خالقی افزود: این رویداد گامی فرهنگی در حمایت از مظلومان غزه و مقابله با جریانهای مخالف اسلام ناب است و لالاییها در فرهنگ اسلامی نقش ویژهای در تربیت نسلها و قهرمانپروری داشتهاند که باید با دقت و حساسیت طراحی و اجرا شوند تا فعالیتهای فرهنگی به ضدفرهنگ تبدیل نشوند.
وی اشاره کرد: امروز، جبهه اسلام در برابر ظلم جهانی قرار دارد و برخی کشورهای عربی، با روابط اقتصادی گسترده با رژیم صهیونیستی، در شرایط سخت مردم غزه سهیم هستند.
رییس سازمان بسیج هنرمندان خراسان رضوی گفت: هنرمندان و فعالان فرهنگی باید با نگاه کلان به جشنوارهها و برنامههای هنری، از ظرفیتهای فرهنگی برای حمایت از مظلومان استفاده کنند.
خالقی افزود: این جشنواره در تلاش است تا مفهوم مادر و ارزشهای اسلامی را در سطح ملی ارتقا دهد و یاد شهدای مدافع اسلام را گرامی بدارد تا بتواند نقشی مؤثر در بیداری فرهنگی و اجتماعی ایفا کند.
تاریخ برگزاری جشنواره لالاییخوانی
سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تربتحیدریه نیز در این آیین از برگزاری دومین جشنواره ملی لالاییخوانی با حمایت بسیج هنرمندان و سایر نهادهای فرهنگی در تاریخهای ۲۷ تا ۲۹ خردادماه جاری در این شهرستان خبر داد.
امیر قربانی افزود: با توجه به مقام والای زن و مادر در جامعه، پرداختن به روابط عاطفی مادران و فرزندان، ترویج آیین و سنن بومی و محلی اقوام و حفظ میراث معنوی و فرهنگی و احیای لالایی های مادرانه بومی و محلی را میتوان ازجمله اهداف این جشنواره اعلام کرد.