
نخستین جشنواره گردشگری خوراک در آستانه دهه مبارک فجر، چهارشنبه دهم بهمن ماه با حضور مسوولان محلی، در اقامتگاه سنتی رباط لاری تربتحیدریه افتتاح شد.
به گزارش تربنا، محمدی، رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تربت حیدریه گفت: گردشگری خوراک یکی از انواع مهم شاخههای گردشگری در جهان محسوب و با خود تنوع و توسعه اشتغال را نیز به همراه دارد و لذا این جشنواره در قالب ۳۰ غرفه دایر شده به معرفی کارآفرینان این شاخه از گردشگری بپردازد.
وی افزود: بنا داریم در مدت دو روز، با کمک بانوان و دستاندرکاران پخت، انواع غذاها و خوراکیهای بومی محلی این شهرستان و نیز روستاهای مجاور را، معرفی کنیم.
رئیس اداره میراث فرهنگی اظهار کرد: در کنار غرفه غذا و خوراکی، فرصت را مغتنم شمرده و دیگر توانمندی مردم این خطه نظیر صنایع دستی و موسیقی و آواهای محلی را نیز، در معرض دید علاقهمندان قرار دادهایم.